Sa iti deschizi propria firma poate fi o adevarata provocare, insa, cu siguranta, efortul, timpul si banii investiti nu vor fi in zadar.

Asadar procesul de infiintare firma putem spune ca nu este un lucru usor iar daca nu aveti timp sa umblati dupa toate aceste actele cu atat mai mult. Exista numeroase firme de contabilitate ce ofera servicii de infiintare a unei societati comerciale. Firma de contabilitate Breja Team Consulting, vine in ajutorul dvs si va ofera servicii profesionale de infiintari firme, contabilitate si nu numai. Va vom indruma si va vom oferi asistenta juridica pentru a va indeplini visul de a avea propria afacere.

Pentru a incepe infiintarea unui SRL, avem nevoie si vom pregati urmatorul dosar cu documente:

copie dupa actul de identitate
copie dupa contractul de vanzare cumparare sau inchiriere al proprietatii unde se doreste a se stabili sediul social al firmei
dovada privind disponibilitatea numelui firmei
dovada depunerii capitalului social. Capitalul social minim în cazul unui SRL este de 200 lei.
Actul constitutiv al societatii
Specimene legalizate de semnaturi pentru administratori

Acte necesare infiintare SRL – asociat unic si administrator

Actul de identitate al viitorului asociat/administrator
Cererea de înregistrare (original)
Contract de comodat model aici
Actul constitutiv
Declaratie de asociat / administrator
Specimenul de semnatura al administratorului

Pentru toate acestea noi va vom oferi consultanta si intocmire a dosarului. Asadar putem stabili impreuna numele firmei, capitalul social si alegerea bancii cu cele mai mici comisioane, va vom consilia in alegerea obiectului de activitate si asa mai departe. Noi vom fi cei care ne vom ocupa si de plata tuturor taxelor si vom pregati dosarul pentru Registrul Comertului.

Daca doriti sa beneficiati de serviciile uneia dintre cele mai bune firme de contabilitate va asteptam sa ne contactati.